2011. július 11., hétfő

(I told you I was sick - András János hallgató nyári feladata) 44. kép szörny


Feladatom elkészítéséhez egy volt gyógyító-nevelő csoportos fogvatartottat választottam, aki már több alkalommal hajtott végre önkárosítást. Fiatal kora ellenére már többször töltött ítéletet különböző intézetekben. Jelenleg lopásért tölti másfél éves ítéletét. Fiatalkorúként is volt már rövidebb idejű börtönbüntetése. Jelenlegi ítéletéből 4 hónapja van még hátra, de van még folyamatban lévő ügye.
Az általa készített kép elmondása alapján tetoválás mintákat ábrázol. Ezt a képent idősebbik fiútestvérének készítette még a börtönbe vonulását követően nem sokkal. Abban az időben sokat foglalkozott a halál gondolatával, de ő maga sohasem vágyott rá. Csupán csak érdekli ez a téma. Sokat foglalkozik a túlvilággal és sok vallási témájú képén ez jól meg is jelenik. Ezt a képét fekete – fehérben készítette el, mert úgy gondolta, hogy a témához nem illenének a rikító szinek.
Nagyon sokat rajzol különféle stílusokban és mindig a kapcsolattartóinak küldi ezeket a képeket. Az elküldött kép miatt meglepett mikor a többi rajzát is megmutatta, mivel rengeteg mesefigurát és virágot rajzól. Ezeket többnyire kiskorú hugának küldi.

Nincsenek megjegyzések: